Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Elektrische fietsen
Nieuw Gebruikt Keuringen / onderhoud
Nieuw Gebruikt Keuringen / onderhoud
Pneumatisch Elektrisch
Nieuw Gebruikt
Nieuw Verhuur
Nieuw Gebruikt

Gijssel-machines (Gebruikt)Strokenpoetsers
Onze zelfbouw strokenpoetser, zowel front als achteraanbouw blinken uit in compactheid en bedrijfszekerheid, door de toepassing van moderne technieken zijn de machines zeer geschikt voor de smalste beplantingen.

Snoei installaties
Wij bouwen snoeicompressoren achter de tracktor geschakeld voor 2 t/m 8 personen.

De machines kunnen worden uitgerust met automatisch oprolbare slanghaspels en automatisch start/stop van de tracktor, zodat er altijd voldoende luchtdruk aanwezig is. Door onze jarenlange ervaring kunne wij voor ieder bedrijf een passende oplossing bieden.

Wanneer uw percelen om uw gebouwen liggen dan kunt u snoeien vanuit uw schuur, hiervoor maken we gebruik van een elektrisch aangedreven compressor, met een tussenstation waar ook automatisch oprolbare haspels opgebouwd kunnen worden. Tot maximaal 4 personen per compressor.

Onkruidspuit
Voor het onderhouden van de zwartstroken maken wij speciale spuitbomen die pendelend aan de voorzijde of in het midden van de tracktor zijn gemonteerd. De spuit blijft op dezelfde hoogte door de wielen. De wielen en kappen worden door 1 beweging hydraulisch opgetild.

Het grote voordeel van dit systeem is dat het middel zo goed mogelijk over de zwartstrook verdeeld wordt en oneffenheden hebben bijna geen invloed op het spuitbeeld.

Ook deze zijn naar uw wensen aanpaspaar. Zo is het mogelijk om een extra spuitdop dicht bij de stam voor hoog onkruid te plaatsen.

Plukwagen
Deze is geschikt voor voorraadkisten van diverse afmetingen tot 450 kg, hij kan ook gebruikt worden voor het transporteren van paletten. Hij is zeer geschikt voor ruw terrein en beschikt over een zelfremmende lier.

Tegen meerprijs is hij ook leverbaar voor transport tot 1000 kg.

Kistenwagen
Deze is opvouwbaar, makkelijk te transporteren en op te bergen, doordat u hem in en handomdraai uit elkaar kunt halen. Hij beschikt over een zelfremmende lier.

De kist is aan de zijkant volledig vrij, dus u hoeft niet in ongelukkige houdingen staan om hem te vullen!


Ons aanbod

Meer informatie... sorteerbaan
We hebben banen in diverse lengtes voorradig, vanaf 350,- ex. BTW...Volg ons: